De Zeebeer

Vernoemd naar de Harderwijkse Zeeweringen, is een heerlijke meergranen cake-koek-brood boordevol vitaminen en mineralen. Het brood is rijk aan abrikozen, amandelschaafsel, hazel- en walnoten en suiker. Dit ambachtelijk gebakken brood is een huisspecialiteit van de Ouderwetse Bakkerij en heeft een hoge voedingswaarde.

Suikerbrood(Fries)

Onze suikerbroden worden op een ambachtelijke wijze gemaakt waardoor de smaak niet te vergelijken is met een normaal suikerbrood, zo lekker! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag versgebakken.

Krentenwigge

Een zwaar gevuld brood met 200% toevoeging. 100% krenten, 100% rozijnen.

Roggebrood (Fries)

De productie van roggebrood duurt bij ons maarliefst 2 volle dagen. Ten eerste moet het rogge een dag in de oven. Vervolgens wordt er weer rogge toegevoegd met zout en ook dit staat weer een dag in de oven. Het is dus een zeer arbeidsintensief product, maar hierdoor uniek in smaak. Tegenwoordig kunnen we het ook snijden.

Vischpoortje

Het Vischpoortje, wederom een ambachtelijke originele specialiteit van de Ouderwetse Bakkerij. Het product blijft wekenlang vers, is een traktatie voor u en is uitermate geschikt om als cadeau te gebruiken voor levensgenieters die een ambachtelijk product waarderen.

Geboortebeschuit

Gemaakt van echt beschuitdeeg, maar zacht van binnen. De grootte is ongeveer 38cm. Opgemaakt met roze of blauwe muisjes kost hij € 14,50. Onopgemaakt kost hij € 13,00.

Dient een dag van te voren besteld te worden.

Brood in cijfervorm

U kunt bij ons brood (alle soorten) in de vorm van cijfers laten maken; erg leuk om iemand mee te verrassen!